Intresseanmälan för lokal

Om du är intresserad av en lokal är det bara att fylla i formuläret nedan. Ju mer uppgifter du lämnar desto lättare är det att finna lämplig lokal. Fält med en asterisk är obligatoriska.

Godkännande

För att gå vidare med denna intresseanmälan behöver vi ditt godkännande att göra en kreditupplysning.
Din integritet är viktig för oss. I vår integritetspolicy finns utförligt beskrivet hur dina personuppgifter kommer att behandlas.

VIKTIG INFORMATION: Ni kommer automatiskt få en bekräftelse på att ni skickat in er ansökan och vi behandlar din ansökan så fort vi kan. Det behövs alltså inte en telefonkontakt för att få detta bekräftat.
Vi prioriterar frågor inkomna via e-post före telefonsamtal. Vid frågor gällande hyreslägenheter eller din intresseanmälan så ser vi helst att ni mailar in era frågor till oss.

Behandling av personuppgifter

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och vi vill vara transparenta i hur vi använder dem. Vi har därför uppdaterat informationen i vår integritetspolicy. Här kan du även läsa om vilka rättigheter du har och hur du går tillväga för att till exempel få tillgång till dina personuppgifter. Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Dela denna sida