Intresseanmälan för lägenhet

Vi prioriterar frågor via e-post, intresseanmalanbostad@tvattbjornen.se, före telefonsamtal. Vid frågor gällande hyreslägenheter eller din intresseanmälan så ser vi helst att ni mailar in era frågor till oss.

Information

Ange önskemål eller speciella omständigheter i beskrivningen på intresseanmälan. Då kan vi mer specifikt matcha lägenhet med era önskemål och chansen ökar att ni blir erbjuden lämpliga objekt. Fält markerade med "*" är obligatoriska.

Ange arbetsgivare även för medsökande om ni är två som ska stå på kontraktet och bo i lägenheten.
Räkna ihop bådas årsinkomster om ni är två som ska stå på kontraktet och bo i lägenheten.
När vi gör vårt urval är det viktigt för oss att veta mer om dig/er.

VIKTIGT!

Om det för din intresseanmälan är viktigt att ange vissa fakta som kan klassas som känsliga uppgifter ber vi dig att kryssa i nedanstående ruta för samtycke. Samtycket är till för att skydda dig från att dina uppgifter inte delas eller används på annat sätt än för denna bostadsmatchning. Enligt GDPR är känsliga uppgifter information som rör:

  • Din hälsa
  • Ras eller etniskt ursprung
  • Politiska åsikter
  • Religös eller filosofisk övertygelse
  • Medlemskap i en fackförening
  • En persons sexualliv eller sexuella läggning
  • Genetiska uppgifter & biometriska uppgifter som entydigt identifierar en person.

Läs gärna mer om vår hantering av personuppgifter i vår Sekretesspolicy

Behandling av personuppgifter

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och vi vill vara transparenta i hur vi använder dem. Vi har därför uppdaterat informationen i vår integritetspolicy. Här kan du även läsa om vilka rättigheter du har och hur du går tillväga för att till exempel få tillgång till dina personuppgifter. Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Dela denna sida