Nya kontaktuppgifter

Amasten blir din nya hyresvärd, ihop med Tvättbjörnen
Från och med den 1 oktober 20018 är vi din nya hyresvärd. Det är ingen större förändring för dig som hyresgäst — dock nya kontaktuppgifter avseende hyresavisering och felanmälan.
När det gäller frågor runt er hyresavi, inbetalningar svarar Amastens hyresavdelning på era frågor och funderingar. När det gäller felanmälningar, saker som ni vill och behöver få fixat, eller akuta händelser som vattenläckor, ringer ni till Amastens centrala felanmälan — som sedan distribuerar vidare ärendet till samma fastighetsskötare som tidigare på Tvättbjörnen. Allt annat kommer vara lika för er, då Amastens och Tvättbjörnens samgående innebär att de fortsätter att förvalta och sköta om ert hus.
Vilka är vi? Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter runt om i Sverige. Vi finns i Sundsvall, Timrå, Mälardalen, Finspång, Karlskoga, Skövde, Blekinge och Skåne. Vill du veta mer? Besök www.amasten.se ring vår växel eller följ oss i sociala medier. Felanmälan

Från och med den 1 oktober gör du din felanmälan på OIO- 17 89 700

För akuta ärenden efter arbetstid, kontakta PEMA 070 – 347 00 89

För störningsärenden kontakta Securitas 010 – 470 57 02

Har du frågor om din hyra? Kontakta oss på hyror@amasten.se

Har du frågor om ditt hyresavtal gällande lägenhet, söker lägenhet eller andra områdesfrågor, kontakta caroline.siostrom@tvattbjonen.se. Har du frågor om ditt hyresavtal gällande lokal, söker lokal eller andra områdesfrågor, kontakta elin.svedberg@tvattbjornen.se. Tvättbjörnen når du på info@tvattbiornen.se och på 060-6143 00.

Varmt välkommen till Amasten & Tvättbjörnen Förvaltning

Dela denna sida