För våra hyresgäster

Under den här fliken hittar du som hyresgästinformation om ditt boende. Vår strävan är att förbättra vår information till dig och här behöver vi din hjälp. Är det någon information du saknar, tveka inte att kontakta oss!

Tvättbjörnens ambition är att vara en god hyresvärd åt våra hyresgäster. Vi strävar efter långsiktiga relationer och är måna om att alltid hålla vad vi lovar, så att våra kunder kan känna sig trygga med oss som hyresvärd. För att säkerställa god service har vi på Tvättbjörnen egen personal som ansvarar för drift och skötsel av samtliga hus.

Vi vill alltid kunna bli bättre så tveka inte att kontakta oss om du undrar över något, har synpunkter eller klagomål. Skicka ett mail och vi återkommer så fort som möjligt för att besvara er förfrågan.

Din bostad är vår angelägenhet!

Dokument

Här finns allmänna dokument som kan underlätta för dig som hyresgäst

Trivsel och trygghet hos Tvättbjörnen

Tvättbjörnen erbjuder ett tryggt, prisvärt boende. Vårt mål är att alla våra hyresgäster ska känna trygghet i sitt boende hos Tvättbjörnen. Att teckna ett hyresavtal är att ingå ett viktigt avtal med rättigheter och skyldigheter.

Hyrespolicy

  • Den blivande hyresgästen måste ha fyllt 18 år för att få teckna hyresavtal
  • Intressenter måste ha fast inkomst och rimliga förutsättningar för att kunna betala hyran
  • Om den blivande hyresgästen har flera eller större betalningsanmärkningar eller skulder som kan påverka förmågan att betala hyran, görs en bedömning utifrån det enskilda fallet.
  • Inga för boendet negativa referenser får förekomma Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek
  • Den blivande hyresgästen ska vara beredd att teckna hemförsäkring.
  • Före ett erbjudande om lägenhet kommer kreditupplysning att tas om den sökandes ekonomiska förhållanden inte är kända. Referenser önskas från tidigare hyresvärd.

Så väljer vi bland de som sökt

Vi gör en första sortering av ansökningarna utifrån vår uthyrningspolicy. Sedan bjuder vi in utvalda intresserade till visning. Vi har inget kösystem, utan tittar på helheten med utgångspunkt i vår uthyrningspolicy.

Dela denna sida