Välkommen till Tvättbjörnen!

Nu har du kommit rätt, vi har det du söker!
Tvättbjörnen är ett väletablerat fastighetsbolag med bostäder och kommersiella lokaler i Sundsvalls kommun. Vi äger och förvaltar fastigheter centralt i Sundsvall, Gävle, Umeå, Eskilstuna och Halmstad. Vi arbetar för ett tryggt boende med god service och kvalitet. Kontakta oss gärna om du har frågor om ditt framtida boende.
Vår målsättning är att erbjuda attraktiva lokaler och lägenheter till vettiga priser. Vi är måna om att fortsätta kännas som det lilla fastighetsbolaget som själva håller i förvaltning och fastighetsservice. Vi växer hela tiden men det viktigaste för oss är att alltid behålla vår höga service- och kvalitetsnivå.

Verksamhet

Tvättbjörnen Förvaltning AB är ett väletablerat fastighetsbolag. Vi förvärvar, äger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i centrala Sundsvall. Vår målsättning är att kunna erbjuda bostäder och lokaler med hög service och kvalitet belägna i attraktiva områden.

Tvättbjörnen Förvaltning AB startade 1984 med sin första fastighet och har under de följande åren vuxit sig allt större. Vi förvaltar också i dag ett stort antal fastigheter åt Amastenfastighets AB

Vi är måna om att fortsätta kännas som det lilla fastighetsbolaget som själva håller i förvaltning och fastighetsservice. Det innebär att vi har god kontroll över våra fastigheter och att Du träffar våra egna fastighetsskötare när något behöver ses om i Din bostad.

Vi arbetar för ett tryggt boende med god service och kvalitet. Vi växer hela tiden men det viktigaste för oss är att alltid behålla vår höga service- och kvalitetsnivå.

Affärsidé

Vår målsättning är att alltid finnas till hands för att tillgodose våra kunders behov.

Vision

Vår vision är att betraktas som ett föredöme i branschen när det gäller att generera nytta för ägare och hyresgäster.
 

Miljöarbete

Miljö är en självklarhet för oss på Tvättbjörnen och vi vill ligga i framkant när det gäller miljö och fastighetsförvaltning. Vi satsar därför mycket på att hela tiden förbättra och utveckla vårt arbete så att miljön tar så lite skada som möjligt.

Det går att minska sin påverkan på miljön på många sätt. Det är viktigt att alla gör något. Visste du till exempel att ungefär hälften av alla skadliga utsläpp till luft och vatten orsakas av hushållen?

El är nödvändigt för att vardagslivet ska fungera, men har du tänkt på att du faktiskt betalar för el som du inte behöver? Genom att ändra lite i dina rutiner och satsa på energisnåla hushållsmaskiner är det möjligt att spara en del pengar. Samtidigt bidrar du till en sundare miljö för oss alla.

 

Dela denna sida